Hyvinvoinnin tekijät : sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöseminaarin esitykset (Sosiaali- ja terveysministeriön monisteita, 2001)
Referat (kuvailulehti): Välfärdsfaktorer. Anföranden vid peresonalseminariet för social- och hälsovården. Seminarium på Hanaholmen i Esbo 25.9.2001.
Keywords: Social Work; Health Services : manpower; Leadership; Personnel Management; sosiaalihuolto; terveydenhuolto; henkilöstö; terveydenhuoltohenkilöstö; hyvinvointi; johtaminen