Energy and protein sufficiency in Finnish landrace ewes fed grass silage and hay at different phases of production - Sormunen-Cristian, Riitta (Helsingin yliopiston kotieläintieteen laitoksen julkaisuja, ISSN 1236-9837, 2001)
Tiivistelmä: Energia- ja valkuaisnormien soveltuvuus heinällä ja säilörehulla ruokittujen suomenlammasuuhien tuotantoon.
Keywords: energia; heinä; lammas; lampaanhoito; opinnäytteet; ravinnontarve; ruokinta; säilörehu; suomenlammas; väitöskirjat; kotieläinravitsemus; kotieläintiede; tuotantokausi; uuhet; valkuaisaineet