Maa- ja elintarviketalous kansantaloudessa - Knuuttila, Marja; MTT (Selvityksiä / MTT Taloustutkimus (MTTL), ISSN 1458-297X, 2001)
Abstract: Acriculture and food sector in the Finnish economy.
Keywords: maatalous; taloudelliset vaikutukset; elintarviketalous; maataloustuotanto; kansantalous; bruttokansantuote; elintarviketuotanto; elintarviketeollisuus; aluetalous; omavaraisuus; Suomi; Eurooppa