Seikkailukasvatuksen teoria ja käytäntö = On the theory and practice of outdoor adventure education. Osa 1 = Part 1 - Telemäki, Matti; Bowles, Steve (Oulun yliopiston Kajaanin opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja, ISSN 1236-1569, 2001)
Summary.
Keywords: seikkailukasvatus; teoriat; retkeily; kasvatus; palkinnot; seikkailu; kasvatusteoriat; kokemusoppiminen; opetus; elämyspedagogiikka; äventyr; fostran; teorier; upplevelsepedagogik; pedagogiska teorier; Iso-Britannia; Suomi