Kasvukauden oloihin sopeutuva puutarhaviljely - Tahvonen, Risto; Suojala, Terhi; Sironen, Leija (Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja, ISSN 1238-9935, 2001)
Abstract: Horticultural production adapted to seasonal growing conditions.
Keywords: puutarhaviljely; kasvu; hallinta; avomaaviljely; puutarhakasvit; mallintaminen