Savimaan fosforin saatavuuden parantaminen runsaalla kalkituksella sekä ruokamullan ja fosforin syvämultauksella = Improving the availability of phosphorus in clay soils by heavy liming and by deep incorporation of topsoil and phosphorus - Saarela, Into; Kakkonen, Kimmo; Salo, Yrjö; Maatalouden tutkimuskeskus (Maaseudun tutkimuskeskuksen julkaisuja, ISSN 1238-9935, 2000)
Abstract.
Keywords: fosfori; maatalousmaa; kalkitus; muokkaus; savi; kasvinravinteet; typpi; saatavuus; happamuus (kemia); lannoitus; maa-aines; maa-analyysi; pH; maanparannus; viljelymaa; syvämultaus; kasvianalyysi