Yhdyskuntailman hiilimonoksidin vaikutus kuolleisuuteen ja sydäntautisairastavuuteen Helsingissä 1987-1995 - Pönkä, Antti; Virtanen, Mikko (Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1235-9718, 2000)
Sammandrag.
Keywords: ilmanlaatu; ilma; epäpuhtaudet; terveysvaikutukset; ilman saastuminen; hiilimonoksidi; altistuminen; päästöt; sairastavuus; kuolleisuus; sydäntaudit; Helsinki