Anaerobic digestion of solid poultry slaughterhouse by-products and wastes - Salminen, Esa (Jyväskylä studies in biological and environmental science, 2000)
Yhteenveto: Siipikarjateurastuksen sivutuotteiden ja jätteiden anaerobinen käsittely.
Keywords: siipikarja; sivutuotteet; käsittely; jätteet; siipikarjatalous; teurastamot; teurastus; fjäderfä; behandling och hantering; avfall; slakterier; slakt