Työmäärä kasvavilla maitotiloilla - Klemola, Esa (Työtehoseuran maataloustiedote, ISSN 0782-6788, 2000)
Abstract: The amount of work on expanding dairy farms.
Keywords: maitotalous; lypsykarjatilat; ajankäyttö; maatilat; maidontuotanto (kotieläintuotanto); työ; maataloustyö; laajentaminen; työmäärä; työvoima; työntekijät; urakointi; yhteistyö; mjölkhushållning; mjölkboskapsgårdar; tidsanvändning; lantgårdar; jordbruksarbete; utvidgande; arbetsmängd; arbetskraft; arbetstagare; entreprenadverksamhet; samarbete