Sikatalouden tuotantostrategiat - Lehtonen, Heikki; Ala-Orvola, Leena; Uusitalo, Pekka (Tutkimuksia / Maatalouden taloudellinen tutkimuslaitos, ISSN 1239-8799, 2000)
Summary: Production strategies of hog sector in Finland.
Keywords: sianliha; sikatalous; tehokkuus; tuotanto; yritysstrategiat; produktion (verksamhet); laajaperäinen tuotanto; luonnonmukainen kotieläintuotanto; sianlihantuotanto; voimaperäinen tuotanto