Laajentavan lypsykarjatilan tuotannon ja työnkäytön suunnittelu = Planning production and the use of the workforce on an expanding dairy farm - Klemola, Esa; Pihamaa, Pekka; Heikkilä, Anna-Maija (Työtehoseuran julkaisuja, 2000)
Summary.
Keywords: lypsykarjatilat; kustannukset; työvoima; kotieläintuotanto; tuottavuus; suunnittelu