Markkinoiden avaaminen ja kilpailun edistäminen sosiaalisektorin hyvinvointipalveluissa - Jääskeläinen, Jukka (Kauppa- ja teollisuusministeriön tutkimuksia ja raportteja, 2000)
Referat. - Abstract.
Keywords: sosiaalipalvelut; kilpailuttaminen; julkiset palvelut; rakennemuutos; peruspalvelut; yksityistäminen; hyvinvointivaltio