Maatalouden tutkimus- ja tuotantopäivät : 20-vuotisjuhlaseminaari, Jokioinen, 26.-27.7.2000 = Agricultural research and production : presentations of the 20 year anniversary seminar, Jokioinen, 26-27 July, 2000 - Salo, Riitta; Maatalouden tutkimuskeskus (Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja, ISSN 1238-9935, 2000)
Abstracts.
Keywords: valumavesi; puhdistus; maatalous; rehut; sika; rehuvilja; kana; ruokinta; maataloustuotanto; kokoukset; maaperä; maanviljely; siipikarjatalous; kasvinviljely; kasvintuotanto; lannoitus; peltoviljely; maatalousmaa; viherlannoitus; sianhoito; eläintaudit; rehukasvit; siipikarjanhoito; kananmunat