Characteristics of some diploid and tetraploid varieties of the late red clover Trifolium pratense V. subnudum subv. serotinum - Paatela, Juhani (Suomen maataloustieteellisen seuran julkaisuja, ISSN 0039-5595, 1962)
Selostus: Eräiden diploidien ja tetraploidien puna-apilalajikkeiden ominaisuuksista.