Suomen talousseura pellavanjalostuksen elvyttäjänä 1797-1861 - Laine, Katri (Suomen maataloustieteellisen seuran julkaisuja, 1943)
Referat: Die Finnische Wirtschaftsgesellschaft als Förderer der Flachsveredlung 1797-1861.
Keywords: 1700 -1800-luku; pellavateollisuus; historia; kuitukasvit; pellava; viljely; järjestöhistoriikit; linindustri; lin; odling; Suomi; Finland