Agronet-yhteistyö vuosina 1992-1999 = Agronet co-operation in 1992-1999 - Öfversten, Jukka; Haavisto, Pekka; Maatalouden tutkimuskeskus (Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja, 2000)
Abstract.
Keywords: AGRONET; tietojärjestelmät; tietoverkot; maatalous; elintarvikeala; Internet; verkkopalvelut; maatalousala; tietotekniikka