Toimintolaskennan soveltaminen kaukopalvelukustannusten selvittämiseen : case: Oulun yliopiston kirjasto - Abrahamsson, Minna ([M. Abrahamsson], 2000)
Tiivistelmä.
Keywords: Oulun yliopiston kirjasto : kaukopalvelu; Oulun yliopiston kirjasto : toimintolaskenta; Activity-based costing; Interlibrary loans; kaukopalvelu; kirjastopalvelut; kustannukset; toimintolaskenta; costs; interlibrary lending