Content Cannot be Displayed
Chat content cannot be displayed due to cookie settings. To view the content, modify your cookie settings to allow the following categories: Chat Services.
Cookie SettingsPippingsköld, J. G. (1970). Neuwo, kuinga terwellinen ja hywän maullinen ruoka taitaan walmistaa nummi- (nurmi-) eli kangas-jäkälästä eli kangas-sammalesta ja peuran-jäkälästä eli peuran-sammalesta, ulosannettu Kuningalliselda Suomen huonenpidon seuralda Turuusa. [Helsingin yliopiston kirjasto].
Chicago Style CitationPippingsköld, Josephus Gustavi. Neuwo, Kuinga Terwellinen Ja Hywän Maullinen Ruoka Taitaan Walmistaa Nummi- (nurmi-) Eli Kangas-jäkälästä Eli Kangas-sammalesta Ja Peuran-jäkälästä Eli Peuran-sammalesta, Ulosannettu Kuningalliselda Suomen Huonenpidon Seuralda Turuusa. [Helsinki]: [Helsingin yliopiston kirjasto], 1970.
MLA CitationPippingsköld, Josephus Gustavi. Neuwo, Kuinga Terwellinen Ja Hywän Maullinen Ruoka Taitaan Walmistaa Nummi- (nurmi-) Eli Kangas-jäkälästä Eli Kangas-sammalesta Ja Peuran-jäkälästä Eli Peuran-sammalesta, Ulosannettu Kuningalliselda Suomen Huonenpidon Seuralda Turuusa. [Helsingin yliopiston kirjasto], 1970.
Harvard Style CitationPippingsköld, J. G. 1970. Neuwo, kuinga terwellinen ja hywän maullinen ruoka taitaan walmistaa nummi- (nurmi-) eli kangas-jäkälästä eli kangas-sammalesta ja peuran-jäkälästä eli peuran-sammalesta, ulosannettu Kuningalliselda Suomen huonenpidon seuralda Turuusa. [Helsinki]: [Helsingin yliopiston kirjasto].
Content Cannot be Displayed
Chat content cannot be displayed due to cookie settings. To view the content, modify your cookie settings to allow the following categories: Chat Services.
Cookie Settings