Useamman direktiivin alaiset rakennustuotteet - Luhanka, Juha (Suomen ympäristö, 1999)
Sammandrag: Byggprodukter som berörs av flera direktiv.
Keywords: EU-direktiivit; rakennusala; rakentaminen; tuoteturvallisuus; tuotevastuu; tuotevalvonta; tuotteet; standardit; markkinavalvonta; tunnukset; CE-merkintä; testaus; Eurooppa