Sisuhankkeet : työllisyyttä luovan kumppanuuden hankekenttä 1998 - Hyyryläinen, Torsti; Luostarinen, Sari (ESR-julkaisut, 1999)
English summary: Sisu-projects.
Keywords: työllisyyspolitiikka; työllisyys; edistäminen