Sihti 2 : energia- ja ympäristöteknologia : tutkimusohjelman vuosikirja 1998, projektiesittelyt - Korhonen, Maija; Thun, Rabbe (VTT symposium, 1999)
Abstract: Sihti 2 : energy and environmental technology : yearbook 1998.
Keywords: energiateknologia; energiantuotanto; teknologia; päästöt; ympäristövaikutukset; ympäristöteknologia; tutkimusohjelmat; energiteknik