Varhais- ja syysperunan laatu = Quality of early and second early potato cultivars - Mustonen, Leo (Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja, ISSN 1238-9935, 1999)
Abstract.
Keywords: peruna; laatu; lajikkeet; lannoitus; viljely; säilytys; nitraatit; tärkkelys; sorter; odling; förvaring; gödsling; kvalitet; nitrater; potatis; stärkelse