Projektikirja 1993-1998. Osa 1, Puupolttoaineiden tuotantotekniikka - Nikku, Pirjo (Julkaisuja / Bioenergian tutkimusohjelma, ISSN 1236-4738, 1998)
Abstract: Project book 1993-1998. Part I : Production of wood fuels.
Keywords: polttoaineet; puu (luonnonmateriaalit); tuotantotekniikka; polttopuu; tuotanto; harvennus; hakkuut; puunkorjuu; energiapuu; biopolttoaineet; bioenergia; hake; brännved; produktion (verksamhet); bränslen; trä; produktionsteknik; energived; biobränslen; bioenergi; energiantuotanto; puupolttoaineet; tutkimushankkeet