Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö kuntasektorilla 1997 = Social- och hälsovårdspersonalen inom kommunsektorn 1997 - Ailasmaa, Reijo; Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus. Tilastot ja rekisterit -yksikkö (Tilastoraportti / Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus, ISSN 1455-7460, 1998)
Sammandrag.
Keywords: sosiaalihuolto; henkilöstö; tilastot; terveydenhuoltohenkilöstö; työvoima; sosiaalitoimi; terveydenhuolto; sosiaalipalvelut; kunnat; Suomi