Nutrient balances in agrienvironmental policy - Pirttijärvi, Reijo (Julkaisuja / Maatalouden taloudellinen tutkimuslaitos, ISSN 0788-5393, 1998)
Selostus: Ravinnetaseet maatalouden ympäristöpolitiikassa.
Keywords: ravinteet; maatalous; ympäristövaikutukset; maataloustuotanto; ympäristöpolitiikka; maatalousekonomia