Helsingin koulujen tulokset matematiikan valtakunnallisessa 9. luokan kokeessa 1995 - Pehkonen, Erkki (Helsingin kaupungin opetusviraston julkaisusarja, ISSN 1237-1009, 1997)
Sammandrag: Resultatet av det riksomfattande provet i matematik för årskurs 9 i skolorna i Helsingfors 1995.
Keywords: matematiikka; opetus; arviointi; peruskoulu; opintomenestys; koulusaavutukset; oppiminen; oppimistulokset; Helsinki