Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetTesfa, A. (1985). Nutritional influence on fat and protein composition of milk: Ruokinnan vaikutus maidon rasvan ja valkuaisen koostumukseen. Helsingin yliopisto.
Chicago-tyylinen lähdeviittausTesfa, Alem. Nutritional Influence on Fat and Protein Composition of Milk: Ruokinnan Vaikutus Maidon Rasvan Ja Valkuaisen Koostumukseen. Hki: Helsingin yliopisto, 1985.
MLA-viiteTesfa, Alem. Nutritional Influence on Fat and Protein Composition of Milk: Ruokinnan Vaikutus Maidon Rasvan Ja Valkuaisen Koostumukseen. Helsingin yliopisto, 1985.
Harvard-tyylinen lähdeviittausTesfa, A. 1985. Nutritional influence on fat and protein composition of milk: Ruokinnan vaikutus maidon rasvan ja valkuaisen koostumukseen. Hki: Helsingin yliopisto.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset