Internationalization patterns of Finland's capital investments cluster as determinant for its future competitiveness in foreign markets = Suomen investointiklusterin kansainvälistymisen nykytila ja sen vaikutukset yritysryhmien kilpailukykyyn ulkomaisilla investointimarkkinoilla - Huovinen, Pekka; Teknillinen korkeakoulu. Rakentamistalouden laboratorio (Rakentamistalouden selvityksiä, ISSN 1239-078X, 1997)
Tiivistelmä.
Keywords: markkinat (taloustiede); kansainvälistyminen; investoinnit; ulkomaiset investoinnit; investeringar; internationalisering