Työntekijä vai yrittäjä työoikeudessa, vero-oikeudessa ja toimeentuloturvassa - Koskinen, Seppo; Mikkola, Hannu; Purola, Anu (Lapin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen julkaisuja, ISSN 0788-7228, 1997)
Summary.
Keywords: Entrepreneurship; Employees; Labor laws and legislation; Taxation; yrittäjät; määritelmät; oikeuskäytäntö; työntekijät; työoikeus; vero-oikeus; toimeentuloturva; sosiaalioikeus; verotus; tulovero; yritysverotus; Suomi; Entrepreneurs; Workers; Income security