Matkailu, maaseutu ja ympäristö : matkailun nykytila ja tulevaisuuden näkymät Suomessa ja Pohjois-Karjalassa - Silvennoinen, Harri; Tahvanainen, Liisa; Tyrväinen, Liisa (Tiedonantoja (Joensuun yliopisto. Metsätieteellinen tiedekunta), 1997)
Tiivistelmä.
Keywords: matkailu; tulevaisuus; maaseutu; kehittäminen; ympäristöpolitiikka; maaseutumatkailu; luontomatkailu; maatilamatkailu; turism; framtid; luonto; Suomi; Pohjois-Karjala; Norra Karelen