Valssimyllyjen soveltuvuus sikojen rehuseosten viljan jauhatukseen = Suitability of roller mills for grinding pig fodder mixtures - Alaviuhkola, Timo (Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja, ISSN 1238-9935, 1997)
Abstract.
Keywords: sika; rehut; rehuvilja; jauhatus; myllyt