Puupolttoaineiden tuotantotekniikka - Nikku, Pirjo (Julkaisuja / Bioenergia, bioenergian tutkimusohjelma, ISSN 1236-4738, 1997)
Abstract: Production of wood fuels.
Keywords: tutkimusprojektit; energia; bioenergia; tutkimus; puuenergia; energiapuu; polttopuu; polttohake; hake; puunkorjuu; polttoaineet; puu (luonnonmateriaalit); tuotantotekniikka; tuotanto