Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetTauriainen, S. (1996). Kationi-anionitasapaino sekä kalsiumin ja magnesiumin saanti ummessaolevan lypsylehmän säilörehuruokinnassa. Helsingin yliopisto.
Chicago-tyylinen lähdeviittausTauriainen, Susanna. Kationi-anionitasapaino Sekä Kalsiumin Ja Magnesiumin Saanti Ummessaolevan Lypsylehmän Säilörehuruokinnassa. Helsinki: Helsingin yliopisto, 1996.
MLA-viiteTauriainen, Susanna. Kationi-anionitasapaino Sekä Kalsiumin Ja Magnesiumin Saanti Ummessaolevan Lypsylehmän Säilörehuruokinnassa. Helsingin yliopisto, 1996.
Harvard-tyylinen lähdeviittausTauriainen, S. 1996. Kationi-anionitasapaino sekä kalsiumin ja magnesiumin saanti ummessaolevan lypsylehmän säilörehuruokinnassa. Helsinki: Helsingin yliopisto.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset