EU:n maatalouspolitiikan kansallistaminen - Kuhmonen, Tuomas; Savia, Elena (Selvityksiä / Suomen aluetutkimus FAR, ISSN 1237-623X, 1995)
Abstract.
Keywords: Euroopan unioni : maatalouspolitiikka; alueellistaminen; kansallistaminen; maatalous; maatalouspolitiikka; tukimuodot; Eurooppa; kansainvälinen maatalouspolitiikka