Sopulisilppuri : mediakritiikin näkökulmia - Luostarinen, Heikki; Kivikuru, Ullamaija; Ukkola, Merja; Helsingin yliopisto. Lahden tutkimus- ja koulutuskeskus (Oppimateriaaleja (Helsingin yliopisto. Lahden tutkimus- ja koulutuskeskus), 1996)
Sisältö:.
Keywords: joukkoviestimet; journalismi; viestimet; toimitustyö; viestintä; tiedotustutkimus; mediakritiikki; mediatutkimus; joukkoviestintä; kritiikki; tiedotusoppi; kulttuuri; politiikka; mediatiede; lehdistö; Uutiset; Press; Communication; News reporting