Muutoksen välttämättömyys : Lapin työhallinnon kehittämistoiminta vuosina 1991-1995 - Johansson, Tuija (Työpoliittinen tutkimus / Työministeriö, ISSN 0787-9458, 1996)
Abstract: The future of labour administration : client-oriented service in the new organizational culture.
Keywords: työhallinto; kehittäminen; asiakaspalvelu; organisaatiokulttuuri; Lappi