Pk-yritykset työllistäjinä rakennemuutoksessa : EU:n rakennerahastot muutoksen välineenä - Bergman, Turo (Työpoliittinen tutkimus, 1996)
Abstract: The possibilities of small- and medium-size enterprises to provide jobs during structural changes : the EU's structural funds as instruments of change.
Keywords: työllistäminen; pienet ja keskisuuret yritykset; yritykset; rakennemuutos; työllisyys; yrityspolitiikka