Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetSuuronen, T. (1995). The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared. University of Jyväskylä.
Chicago-tyylinen lähdeviittausSuuronen, Tiina. The Relationship of Oxidative and Glycolytic Capacity of Longissimus Dorsi Muscle to Meat Quality When Different Pig Breeds and Crossbreeds Are Compared. Jyväskylä: University of Jyväskylä, 1995.
MLA-viiteSuuronen, Tiina. The Relationship of Oxidative and Glycolytic Capacity of Longissimus Dorsi Muscle to Meat Quality When Different Pig Breeds and Crossbreeds Are Compared. University of Jyväskylä, 1995.
Harvard-tyylinen lähdeviittausSuuronen, T. 1995. The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared. Jyväskylä: University of Jyväskylä.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset