Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Suuronen, T. (1995). The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared. University of Jyväskylä.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Suuronen, Tiina. The Relationship of Oxidative and Glycolytic Capacity of Longissimus Dorsi Muscle to Meat Quality When Different Pig Breeds and Crossbreeds Are Compared. Jyväskylä: University of Jyväskylä, 1995.

MLA-viite

Suuronen, Tiina. The Relationship of Oxidative and Glycolytic Capacity of Longissimus Dorsi Muscle to Meat Quality When Different Pig Breeds and Crossbreeds Are Compared. University of Jyväskylä, 1995.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Suuronen, T. 1995. The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared. Jyväskylä: University of Jyväskylä.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.
Kysy apua / Ask for help

Sisältöä ei voida näyttää

Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.

Evästeasetukset