Haastattelututkimus karjanlannan käyttömahdollisuuksista maatiloilla = An interview study of manure handling systems on farms - Pitkäranta, Teijo; Sipilä, Ilkka (Maatalousteknologian julkaisuja, ISSN 1235-3957, 1995)
Abstract.
Keywords: eloperäiset lannoitteet; hyötykäyttö; hyväksikäyttö; käsittely; käyttö; lanta; lantalat; maatilat; ravinteet; taloudellisuus; lannanlevityskoneet