Tekojärvet turvetuotantoalueiden jälkikäyttömuotona - Järvelä, Juha (Vesirakennuslaboratorion julkaisuja / Teknillinen korkeakoulu, maanmittaus- ja rakennustekniikan osasto, ISSN 0783-6902, 1995)
Abstract: Reservoirs as an after-use alternative for cut-over peatlands.
Keywords: tekoaltaat; suot; vedenlaatu; hydrologia; turve; ominaisuudet