Numeeriset yleisen tasapainon mallit : teoreettinen tausta ja empiiriset sovellukset - Vaittinen, Risto (Keskustelualoitteita / Kuluttajatutkimuskeskus, ISSN 0789-6018, 1995)
Referat: Numeriska modeller för allmän jämvikt.
Keywords: Euroopan unioni; Economic policy; Agriculture; European Union; integraatio; vaikutukset; maatalous; taloudelliset mallit; tulonjako; talouspolitiikka