Maatalous tienhaarassa : Lauri Kettusen 60-vuotisjuhlajulkaisu = Agriculture at the crossroads : Lauri Kettunen's jubilee publication - Kola, Jaana (Julkaisuja / Maatalouden taloudellinen tutkimuslaitos = Research publications / Agricultural Economics Research Institute, Finland, ISSN 0788-5393, 1995)
Artikkeleista englanninkieliset tiivistelmät.
Keywords: Kettunen, Lauri, : 1935-; Euroopan unioni; Agriculture; European Union; maatalous; tutkimus; maatalouspolitiikka; maatalousekonomia; Eurooppa