Moottoriliikennetien vaikutukset Pernajanlahden linnustoon : ympäristövaikutusten jälkiarviointi - Hirvonen, Heikki; Rintala, Jukka (Tielaitoksen tutkimuksia, 1995)
Abstract: The impact of highway construction and traffic on bird populations in the Pernajanlahti Bay bird sanctuary.
Keywords: tiet; ympäristövaikutukset; moottoriliikennetiet; lintulaskennat; lintuvedet; linnut; liikenne; linnusto; Uusimaa; Suomenlahti; Pernaja; Valtatie 7