Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Maijala, R. (1994). Formation of biogenic amines in dry sausages: With special reference to raw materials, lactic acid bacteria, pH decrease, temperature and time. [R. Maijala].

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Maijala, Riitta. Formation of Biogenic Amines in Dry Sausages: With Special Reference to Raw Materials, Lactic Acid Bacteria, PH Decrease, Temperature and Time. Helsinki: [R. Maijala], 1994.

MLA-viite

Maijala, Riitta. Formation of Biogenic Amines in Dry Sausages: With Special Reference to Raw Materials, Lactic Acid Bacteria, PH Decrease, Temperature and Time. [R. Maijala], 1994.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Maijala, R. 1994. Formation of biogenic amines in dry sausages: With special reference to raw materials, lactic acid bacteria, pH decrease, temperature and time. Helsinki: [R. Maijala].

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.
Kysy apua / Ask for help

Sisältöä ei voida näyttää

Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.

Evästeasetukset