Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetMaijala, R. (1994). Formation of biogenic amines in dry sausages: With special reference to raw materials, lactic acid bacteria, pH decrease, temperature and time. [R. Maijala].
Chicago-tyylinen lähdeviittausMaijala, Riitta. Formation of Biogenic Amines in Dry Sausages: With Special Reference to Raw Materials, Lactic Acid Bacteria, PH Decrease, Temperature and Time. Helsinki: [R. Maijala], 1994.
MLA-viiteMaijala, Riitta. Formation of Biogenic Amines in Dry Sausages: With Special Reference to Raw Materials, Lactic Acid Bacteria, PH Decrease, Temperature and Time. [R. Maijala], 1994.
Harvard-tyylinen lähdeviittausMaijala, R. 1994. Formation of biogenic amines in dry sausages: With special reference to raw materials, lactic acid bacteria, pH decrease, temperature and time. Helsinki: [R. Maijala].
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset