Suomen EU-maatalousratkaisu ja kansalliset tuet - Kettunen, Lauri; Niemi, Jyrki (Julkaisuja / Maatalouden taloudellinen tutkimuslaitos, ISSN 0788-5393, 1994)
Abstract: The EU settlement of Finnish agriculture and national support.
Keywords: Euroopan unioni : maatalouspolitiikka; Euroopan unioni : jäsenyys; Euroopan unioni; taloudellinen integraatio; vaikutukset; maatalous; tukimuodot; valtiontuki; maatalouspolitiikka; integraatio; maatilat; kannattavuus; jäsenyys; Suomi; Eurooppa