Peltomaiden kalkitustarve ja kalkituksen vaikutus viljan ja nurmen satoon - Kemppainen, Erkki; Jaakkola, Antti; Elonen, Paavo; Maatalouden tutkimuskeskus. Kainuun tutkimusasema (Tiedote / Maatalouden tutkimuskeskus, ISSN 0359-7652, 1993)
Summary: Effect of liming on yield of cereals and grass.
Keywords: maatalousmaa; kalkitus; maaperä; happamuus (kemia); viljakasvit; sato; vilja; pH; maanparannus; maanparannusaineet; kalkki; peltoviljely; nurmiviljely