Metsätalous ja ympäristö - Metsätalouden ympäristöohjelmatyöryhmä (Työryhmämuistio MMM, 1994)
Referat: Skogsbruket och miljön.
Keywords: metsätalous; ympäristönsuojelu; kestävä kehitys; metsät; metsäpolitiikka; suojelu; luonnonsuojelu; metsänhoito; ympäristönhoito