Finländsk arbetsetik och Luthers kallelselära : en jämförande analys av finländska arbetsetiska teorier från 1980-talet och Martin Luthers kallelselära - Kjellberg, Seppo (Åbo Akademis förlag, 1994)
Summary: Finnish work ethics and Luther's teaching on vocation.
Keywords: Luther, Martti; työ; etiikka; luterilaisuus; kristillinen etiikka